Marta Tena Miranda – Psicòloga clinica i Psicopedagoga a Barcelona.

psicologia barcelona

Hola! Em dic Marta Tena, sóc psicòloga sanitària a Barcelona i col·legiada nº 16442. Tinc àmplia formació en psicologia clínica. En aquest sentit, he realitzat un Màster en psicoanàlisi clínica infantil i juvenil i m’he format en el P.I.R (Psicòleg Intern Resident). A més, m’he especialitzat en l’àmbit educatiu, cursant el Màster Oficial en Psicopedagogia.

Actualment, treballo al meu centre, ubicat a Esplugues de Llobregat, “Gabinet Psicològic Tena”, on treballo amb un equip de professionals sanitàris d’altres especialitats. Al centre, oferim servei de psicologia clinica, psiquiatria, logopedia i psicopedagogia.

Respecta a la meva experiència professional,  he treballat en l’abordatge de diversos trastorns psicopatològics, tant a l’àrea infantil i juvenil com en la d’adults.

He treballat amb nens i adolescents que tenen trastorns de l’espectre autista, dèficit d’atenció i hiperactivitat, dificultats d’aprenentatge, problemes de conducta i d’altres relacionats amb l’estat d’ànim i ansietat.

En l’àrea de les dificultats d’aprenentatge, ofereixo una avaluació exhaustiva de les seves necessitats educatives, juntament amb la confecció d’un informe psicopedagògic. Gran part de les vegades, la demanda d’aquests informe la fan els mateixos tutors de l’escola o els pares quan detecten que hi ha problemes en el seu rendiment escolar.

El seguiment d’aquests casos, els realitzo de forma molt acurada i per això, em reuneixo de forma habitual amb el docent i el psicopedagog dels centres escolars i així podem oferir una intervenció més adaptada a les seves necessitats educatives i coordinada entre els diferents professionals.

En l’àmbit d’adults, he intervingut en diferents problemes d’ansietat i de l’estat d’ànim, estrès laboral i addiccions. A més, ofereixo la realització de diferents teràpies de relaxació. Entre elles, cal destacar el “Mindfulness”. És una tècnica innovadora en meditació aplicada a la psicologia que afavoreix la reducció del estrés, la millora de la regulació emocional i aumenta la nostre capacitat d’atenció i concentració.

Així mateix, segueixo reciclant la meva formació per així poder oferir el millor suport al pacient amb les últimes novetats en l’àmbit de la psicologia. En aquest sentit, assisteixo a diferents congressos i cursos formatius sobre temes molt diversos.

També, participo a la Ràdio Desvern, intervenint com col·laboradora a la secció de psicologia, que tracta sobre diferents temes, en l’àmbit infantil i d’adults. Us animo a que l’escolteu! El trobareu inclòs dins l’apartat d’arxius!

Finalment, remarcar que m’agrada la meva feina i em sento molt satisfeta a l’observar els resultats positius en la seva aplicació.

Colaboramos con:

 

Júlia I.R.

Hola sóc Júlia Ibáñez, sóc logopeda, col·legiada no 08-4518. La logopèdia és una professió molt àmplia, per aquest motiu m’he especialitzat d’una banda en el camp neurològic, realitzant el Màster de Rehabilitació neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Guttmann. D’altra banda, també m’interessava el treball amb població infantil i donat aquest interès estic finalitzant el postgrau en Atenció primerenca a ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics).

La meva experiència es basa en el diagnòstic i intervenció de diversos camps com són els trastorns d’aprenentatge, els trastorns de la parla, del llenguatge i la deglució. També he treballat amb població amb necessitats educatives especials i amb pacients amb un perfil d’alteració neurològica.

Fátima Y.O.

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid, especialista en Psiquiatria i Màster en Psiquiatria legal i forense. Experiència en tractament de tot tipus de trastorns mentals en adults (addiccions, depressió, ansietat, trastorns psicòtics i de l’estat d’ànim).

SERVEIS: 

PSICOLOGIA CLINICA.

PSIQUIATRIA.

LOGOPÈDIA.

PSICOPEDAGOGIA.

TERÀPIES DE RELAXACIÓ I MINDFULNESS.

LLOGUER DE CONSULTORIS SANITARIS.

IMG_3469

IMG_3433

IMG_3430

IMG_3431