És molt freqüent que els pares sofreixin pel comportament dels seus fills. Una vegada comprovi que aquesta conducta està afectant la seva vida i no ho hagi pogut solucionar pel vostre compte, us recomano que acudiu a un psicòleg!

En un primer contacte, estableixo la primera entrevista amb els pares i determino la problemàtica a tractar. Mentre es fa un treball focalitzat en el nen o adolescent, determino quina és la conducta a millorar i es donen explicacions sobre la seva manera d’actuar amb l’objectiu d’ajudar a comprendre la seva actitud i disminuir les preocupacions.

També es faciliten sessions d’assessorament de psicologia infantil als pares, on es treballen formes d’interacció favorables amb el fill, la qual cosa ajuda a crear un millor clima familiar.

Els contactes freqüents amb els professors de l’escola són necessaris en la gran majoria dels casos i també proposo sessions amb els pares per a comprovar l’evolució del nen al llarg del treball terapèutic de psicologia infantil a Barcelona.

×