Tractaments > Psicodiagnòstic

Al Gabinet Psicològic Tena, oferim un complet servei de psicodiagnòstic que t’ajudarà a comprendre millor el teu funcionament psicològic i a identificar possibles àrees de millora. El nostre equip de professionals altament capacitats utilitza una varietat de tècniques i proves psicològiques per a obtenir informació precisa i objectiva.

Durant el procés de psicodiagnòstic, et brindarem una atenció personalitzada i comprensiva. Començarem amb una entrevista inicial en la qual podràs expressar les teves inquietuds i compartir la teva història personal. A partir d’aquí, s’administraran proves i qüestionaris que avaluaran diferents aspectes del teu funcionament psicològic, com la teva intel·ligència, personalitat, símptomes psicopatològics i habilitats cognitives.

El nostre equip de professionals també realitzarà observacions detallades del teu comportament i comunicació verbal i no verbal. Si és necessari, podrem obtenir informació addicional a través d’entrevistes amb els teus familiars o persones pròximes, sempre respectant la teva privacitat i confidencialitat.

Una vegada recopilada tota la informació rellevant, el nostre equip analitzarà i sintetitzarà els resultats per a elaborar un informe psicològic complet. Aquest informe inclourà un diagnòstic, en cas de ser necessari, així com recomanacions personalitzades per al teu tractament o intervenció psicològica.

Avaluació

Durant el procés d’avaluació en el nostre psicodiagnòstic, ens assegurem d’escoltar-te atentament i brindar-te un espai segur perquè expressis les teves inquietuds i desafiaments. A través d’entrevistes, explorem la teva història personal, antecedents familiars i qualsevol altre factor rellevant que ens ajudi a entendre la teva situació única.

A més, utilitzem proves psicomètriques d’última generació que han estat validades i estandarditzades per a avaluar la teva intel·ligència, personalitat, estat d’ànim, ansietat, atenció i memòria. Aquestes proves ens brinden dades objectives i comparatives que ens permeten realitzar un anàlisi profund i precís del teu funcionament psicològic.

Per a complementar aquesta avaluació, utilitzem qüestionaris i escales dissenyades expressament que et permeten expressar les teves experiències i percepcions subjectives. Això ens ajuda a comprendre millor els teus símptomes, els teus trets de personalitat i els teus patrons emocionals, entre altres aspectes rellevants per al diagnòstic.

Diagnòstic

El procés de diagnòstic en el psicodiagnòstic el nostre equip d’experts psicòlegs es dedica a recopilar i analitzar acuradament la informació per a proporcionar-te un diagnòstic precís i comprensiu.

Durant el procés de diagnòstic, ens comprometem a escoltar-te atentament i a comprendre les teves experiències úniques. Utilitzem una varietat de tècniques i eines d’avaluació per a recopilar informació objectiva i subjectiva sobre el teu funcionament psicològic.

El nostre equip de psicòlegs capacitats duu a terme entrevistes en profunditat, qüestionaris i proves psicològiques estandarditzades per a obtenir una imatge completa dels teus símptomes, patrons de pensament, emocions i comportaments. Aquestes avaluacions ens permeten identificar i comparar els criteris diagnòstics establerts en els manuals de classificació reconeguts internacionalment.

Una vegada analitzats totes les dades recopilades, els nostres professionals formulen un diagnòstic clar i precís que descriu les teves dificultats i trastorns, si n’hi ha. Aquest diagnòstic es basa en una avaluació integral i en la comparació amb els criteris diagnòstics reconeguts, com el DSM-5 o el CIE-10.

El nostre objectiu principal és brindar-te un diagnòstic que et proporcioni una comprensió profunda de la teva situació i t’orienti cap al camí del tractament adequat. Juntament amb el diagnòstic, et proporcionarem un informe detallat que resumeix les troballes del procés de diagnòstic i t’oferirem recomanacions clares i personalitzades per al teu tractament psicològic.

 • Descobreix com podem ajudar-te

  Comença la teva teràpia avui mateix

 • Demana cita ara

Informe del psicodiagnòstic

L’informe del psicodiagnòstic és un document detallat que resumeix les troballes, resultats i conclusions obtinguts durant el procés d’avaluació i diagnosi psicològica. Aquest informe proporciona una descripció completa i comprensiva del funcionament psicològic de la persona avaluada.

El nostre equip d’experts psicòlegs es dedica a recopilar minuciosament les dades i els resultats obtinguts durant el procés d’avaluació per a presentar un informe d’alta qualitat. Una presentació clara i precisa de les troballes i conclusions derivades de les tècniques i proves utilitzades durant l’avaluació. Els nostres professionals experts analitzaran detalladament els resultats que inclourà una descripció detallada dels punts forts i les àrees de millora identificades en el teu funcionament psicològic. A més, si correspon, es proporcionarà un diagnòstic clar i concís basat en els criteris diagnòstics reconeguts internacionalment, com el DSM-5 o la CIE-10.

El nostre equip de psicòlegs experts interpretarà els resultats de manera profunda i analítica, establint relacions entre els diferents aspectes avaluats i brindant explicacions sobre els possibles factors que contribueixen a les teves dificultats o patrons observats.

A més, l’informe de psicodiagnòstic inclou recomanacions personalitzades i específiques per al tractament, la intervenció o les àrees de desenvolupament que es considerin rellevants segons els resultats obtinguts. Aquestes recomanacions podran incloure teràpia psicològica, tècniques d’intervenció específiques o recomanacions per a canvis en el teu estil de vida.

Informe clínic i psicopedagògic

Al Gabinet Psicològic Tena, t’oferim informes clínics i psicopedagògics, professionals i complets que brinden una visió detallada i precisa de la teva condició de salut, amb una presentació clara i detallada de les troballes i conclusions derivades de les tècniques i proves utilitzades durant l’avaluació. Els nostres professionals experts analitzaran minuciosament els resultats per a proporcionar-te una comprensió profunda del teu estat emocional, els teus símptomes psicològics, la teva salut mental, el teu rendiment acadèmic i qualsevol altre aspecte rellevant.

En l’informe clínic, et proporcionarem una comprensió profunda del teu estat de salut, incloent-hi símptomes, diagnòstic, pronòstic i opcions de tractament.

L’informe inclou una descripció detallada dels símptomes i signes clínics identificats, així com dels resultats dels exàmens físics, proves de laboratori o altres estudis diagnòstics realitzats. També s’inclou un diagnòstic clar i precís basat en els criteris diagnòstics reconeguts internacionalment.

El nostre equip de professionals experts interpreten els resultats de manera rigorosa, establint connexions i relacions entre els diferents aspectes de la teva condició de salut. A més, es proporcionen recomanacions específiques i personalitzades per al tractament, la teràpia o les intervencions necessàries per al teu benestar i recuperació. Amb confidencialitat i seguint els estàndards ètics i legals establerts. Estarà dissenyat per a proporcionar-te una guia clara i sòlida en el teu camí cap a la salut i el benestar.

No dubtis a contactar amb nosaltres i fer el primer pas cap a una vida més plena i saludable. Som aquí per a donar-te suport!

Demana cita ara

Podem ajudar-te!

  Protecció de dades personals
  Utilitzarem les seves dades per respondre consultes i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat.

  He llegit i accepto el consentiment per al tractament de dades personals

  ×