MARTA TENA

Psicòloga sanitària i psicopedagoga, en l’àrea d’infantil, juvenil i adults

Centre Sanitari E08610817

Núm. de col·legiada 16442

Directora i fundadora del Gabinet Psicològic Tena

 

Soc psicòloga general sanitària, disposo d’habilitació sanitària de la Generalitat de Catalunya des del 2014, màster en Psicoanàlisi clínica infantil i juvenil, amb formació P.I.R (Psicòleg Intern Resident), especialitzada en l’àmbit educatiu, en psicopedagogia, i Màster Oficial en Psicopedagogia. En contínua formació, assistint a cursos i congressos.

Psicòloga especialitzada en teràpia,  cognitivo i conductual, amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de la psicologia clínica i teràpia, amb experiència en l’abordatge de diversos trastorns psicopatològics, tant en l’àrea infantil i juvenil com en els d’adults.

M’agrada fer pedagogia, compartir els meus coneixements i l’actualitat entorn de la psicologia i els beneficis que aporta a la societat, participant en mitjans de comunicació com premsa o ràdio.

  • Intervencions en el programa de ràdio “Justa a la fusta”​ de Ràdio Desvern.

  • Entrevista professionals per Especialistes Magazine i articles de l’àmbit de psicologia.

  • I publicacions, reportatges a La Vanguardia o articles personals sobre diversos temes en psicologia.

  • Intervenció en congressos mèdics, entre ells intervenció psicològica en pacients que pateixen de diabetes i del peu diabètic.

M'apassiona la meva feina, i la millor satisfacció és observar els resultats positius dels tractaments, que ajuden a millorar la vida de les persones.

Coneix a l'equip

Gabinet Psicològic Tena, ​​és un centre de psicologia multidisciplinari. Amb l’objectiu principal d’ajudar a les persones a millorar. Acompanyem als nostres pacients per solucionar els seus problemes psicològics o mentals.

Som un equip integrat per psicòlegs, especialitzats en teràpia cognitiu conductual integradora, i psiquiatres. En constant renovació i formació, oferim un servei transversal dirigit a nens, adolescents, joves, adults i parelles.

El Gabinet Psicològic Tena, neix de la vocació i l’experiència de Marta Tena, psicòloga d’Adults, Infantil i Juvenil, acompanyada d’un equip de professionals experts de la psicologia i la psiquiatria a Esplugues de Llobregat. Gràcies a l’espai de confort i seguretat que ofereix el centre, oferim un servei personalitzat, on podem aplicar la millor teràpia i tractament per a cada persona que acudeix al centre.

Gràcies al nostre equip multidisciplinari qualificat en formació i experiència professional, ens permet oferir els tractaments més efectius per millorar qualsevol problema de salut mental. Amb sensibilitat i calidesa t’acompanyem, escoltant i oferint els tractaments més fiables demostrats empíricament.

Creiem que la col·laboració entre professionals és primordial per oferir la millor solució per cada persona. En l’àmbit educatiu, col·laborem amb docents i d’altres psicòlegs de centres escolars, per oferir una intervenció adaptada a les necessitats de cada nen i en coordinació amb els diferents professionals implicats en el cas.  A més, realitzem avaluació clínica, informes clínics i psicopedagògics per a la posterior intervenció.

Altres professionals de l’equip Gabinet Psicològic Tena

Cristina Mora Gonzalez  

Psicòloga Infanto-Juvenil

Núm. de col·legiada 29622 

 

Soc Psicòloga Infanto Juvenil especialitzada, em dedico a oferir suport i orientació integral a nens i adolescents, promovent el seu benestar emocional i desenvolupament saludable. Compto amb una sòlida formació acadèmica, incloent-hi un Màster en Intervenció en Psicologia Infanto-Juvenil, un Màster en Psicologia General Sanitària, i un postgrau en Psicologia Clínica Infantil i d’Adults. A més, tinc una àmplia experiència en el tractament del Trastorn de l’Espectre Autista, m’ha permès adquirir coneixements i habilitats per a treballar amb nens i les famílies afectades.

Al llarg de la meva carrera, he brindat teràpia individual i grupal per a abordar diverses problemàtiques emocionals i conductuals en nens i adolescents, proporcionant un entorn segur i de confiança. El meu enfocament terapèutic és integratiu, adaptant-lo a les necessitats i característiques úniques de cada pacient.

M'apassiona treballar amb nens i adolescents, i el meu objectiu és ajudar-los a desenvolupar habilitats emocionals, socials i cognitives per a enfrontar els desafiaments de la vida.

Fátima Yagúe Ocón

Psiquiatra

 

Soc la Dra. Fátima Yagüe Ocón, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid en 2004 i metge especialista en psiquiatria. Amb anys d’experiència, he col·laborat en diversos centres de salut mental, especialitzant-me en psiquiatria per a adults, nens i adolescents. He desenvolupat la meva carrera a tractar trastorns de l’estat d’ànim i ansietat, encara que també tinc experiència en addiccions, trastorns psicòtics i de personalitat. A més, tinc una especialització en psiquiatria forense.

El meu objectiu és brindar una cura integral i personalitzada, combinant la meva passió amb el meu ampli coneixement en el camp.

Carlos Dóniga

Psicòleg General Sanitari

Núm. de col·legiat 30587

 

Soc psicòleg sanitari i principalment treballo amb adults en l’àmbit de la intervenció psicològica. Em concentro en teràpies contextuals i de tercera generació, basades en la recerca empírica i amb provada eficàcia.

Tinc experiència en intervenció clínica tant en sectors socials com privats, tractant des de problemes psicològics fins a malalties neurodegeneratives. En les meves sessions, utilitzo exercicis experiencials, metàfores i, ocasionalment, pràctiques d’atenció plena. Em focalitzo en el present dels meus pacients, considerant el passat només pel seu impacte actual.

M’apassiona ajudar les persones a transitar situacions complicades i a dirigir-se cap a les seves metes de valor.

Anna Hervella

Psicòloga General Sanitària

Núm. de col·legiat 30041

 

Soc psicòloga sanitària i realitzo teràpia individual amb adults i joves. Amb un màster en Psicologia General Sanitària i en Psicologia Clínica d’Adults i Infantojuvenil. He desenvolupat un enfocament empàtic i adaptat, que busca el benestar integral dels meus pacients, promovent una millora significativa en la seva qualitat de vida.

Estic especialitzada en teràpia cognitivo-conductual, anàlisi Transaccional i intervenció en el trauma. Aprofundint en trastorns de l’estat d’ànim, ansietat, trastorns de la conducta alimentària, baixa autoestima, regulació emocional, dol i trauma.

M'apassiona ajudar als meus pacients des d'una perspectiva integral, combinant els coneixements cognitius-conductuals amb una visió més integradora.

×