Serveis

Tractaments per infants i adolescents

És molt freqüent que els pares patiu per un comportament determinat del vostre fill. En un primer contacte, s’estableix la primera entrevista amb els pares i determinem la problemàtica a tractar. Es realitza un treball focalitzat en el nen o adolescent, es determina el diagnòstic i es donen explicacions sobre la seva forma d’actuar amb l’objectiu d’ajudar a comprendre la seva actitud i disminuir les preocupacions. També es faciliten formes d’interacció favorables amb el vostre fill, amb la finalitat d’afavorir un millor clima familiar.

La intervenció familiar en determinades situacions és fonamental perquè el nen visqui en un entorn favorable que ajudi a aconseguir el canvi desitjat.

 

Tractaments per adults

 

Quan es necessita acudir a un psicòleg? Quan un es sent bloquejat, desesperançat, incapaç d’actuar davant de determinades circumstàncies de la vida. Quan es pateix d’insomni, volem deixar alguna addicció que sabem que ens perjudica, quan perdem o tenim un excés de gana, quan existeixen problemes sexuals, entre d’altres. Aquí és on apareix el paper del psicòleg, que serveix com a guia externa per ajudar a solucionar els problemes.

 

Teràpies de relaxació